Despre Noi

Despre ALC ONLINE MOBILE

ALC ONLINE MOBILE este o companie de hosting cu o atitudine diferita. Ne dorim si reusim sa fim profesionisti, activi si mereu aproape de clientii nostri. Oferim servicii de gazduire site in Romania, intr-un mediu profesionist si optim pentru performanta.ALC ONLINE MOBILE ofera, securizate si monitorizate 24/7. Serverele beneficiaza de conexiuni la internet cu viteze superioare, toate conturile de gazduire web fiind monitorizate prin softuri moderne pentru a preveni dereglari din anumite erori ale site-urilor. Toate serverele noastre se gasesc in Romania, intr-un datacenter modern cu un personal profesionist si experimentat. Astfel putem oferi viteze foarte mari de acces la site, atat din interiorul Romaniei si al Europei, cat si vizitatorilor din SUA. Acces rapid la site din toate retelele romanesti : Click Net / Romtelecom , RDS , UPC si distribuitorii locali ai acestora.In privinta stabilitatii conturilor de gazduire web oferim un uptime de peste 99.8%, necesar fiecarui business cu prezenta online, indiferent de sfera de activitate. Ne mandrim cu stabilitatea, viteza si suportul oferit fiecarui client in parte, indiferent de numarul sau de marimea conturilor de gazduire.

Gazduirea web ca profesionala!

Gazduim site-uri si o facem bine! Gazduirea site-urilor web este profesia noastra, specialitatea noastra, nu un hobby sau un start-up! Toata echipa noastra are experienta avansata in servere, CPanel, MySQL, e-mail hosting si intreaga noastra experienta este pusa la dispozitia Dvs. prin intermediul serviciilor de gazduire web.

Conturile de gazduire

Tipurile de cont pentru gazduire web listate pe FXHOST.ro sunt structurate pentru necesitatile fiecarui tip de business, sunt gandite astfel incat fiecare tip de site sa poate fi gazduit la costuri cat mai mici din partea Dvs. si sa dispuna de toate resursele necesare. Totusi, pentru un cont de gazduire web personalizat, sau pentru site-uri ce necesita resurse de gazduire web mai mari, nu ezitati sa ne contactati.

Inregistrare domenii

Oferim posibilitate de inregistrare domenii atat alaturi de un cont de gazduire pentru site, cat si solitar (fara cont de gazduire comandat). In cazul domeniilor comandate alaturi de gazduire web, oferim reduceri substantiale in functie de promotiile aflate in desfasurare si listate pe site. Domeniile se inregistreaza pe numele clientului, vor fi detinute si administrate de acesta. In cazul domeniilor .ro acestea de inregistreaza pe o perioada nedeterminata, conform RoTLD. FXHOST.RO este partener autorizat RoTLD.

Cadrul fiscal

Compania noastra va pune la dispozitie toate actele aferente inregistrarii de domenii sau achizitionarii de conturi de gazduire site. Emitem factura fiscala si contract pentru toate serviciile achizitionate de clienti nostrii.

Suport

Oferim suport pentru clienti, online sau telefonic la numarul 078.581.34.00. Pentru suport online aveti la dispozitie chat-ul nostru (relatii clienti) sau sistemul de Tickete Suport. Sfera de suport cuprinde toate serviciile noastre (gazduire web, cumparare domenii …), nu exista servicii excluse de pe lista de suport.Pentru mai multe detalii accesati pagina de Suport Tehnic.

Free WordPress Themes